Klicklån

Klicklån, som ägs av Thorn, erbjuder ett av de största snabblånen på marknaden idag. Du kan låna så mycket som hela 40 000 kr med en löptid på 1–6 år och det är förmodligen därför långivaren vuxit sig så populär bland folket. Moderföretaget Thorn har över 40 års erfarenhet i branschen när det gäller att erbjuda..

Kredit365

Kredit365, som ägs av Folkia, är en populär smslångivare på marknaden som erbjuder kunder enkla och smidiga lösningar om de är i behov av att låna lite extra pengar. Du kan nämligen endast låna max 5 000 kr hos denna långivare. En stor anledning till varför Kredit365 vuxit i kundernas ögon är kanske eftersom de accepterar..

Folkia

Folkia, som numera heter Monetti, har funnits på marknaden sedan 2006 och är en av de allra populäraste och största smslångivaren i dagsläget tack vare sina trygga och förmånliga villkor. Eftersom Folkia dessutom är medlem i SKEF, en branschförening för företag som erbjuder lån till konsumenter, vilket är en trygghet för kunden. Hos Folkia hittar..

ViaConto

ViaConto har snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden och vunnit en många kunders förtroende. Långivarens vision är att erbjuda smidiga och moderna tjänster av hög kvalitet för att underlätta kundernas ekonomiska problem. Skulle du ha en betalningsanmärkning i ditt register kan ViaConto ha överseende med detta om du har en ordnad ekonomi i övrigt,..

Vivus

Det kända och populära kreditbolaget Vivus har vunnit många, närmare bestämt omkring 2 miljoner, kunders förtroende genom åren med sin flitiga marknadsföring och fina lånevillkor. Enligt statistik är faktiskt Vivus ett av de främsta kreditbolagen när det kommer till att godkänna låneansökningar, trots att kunderna inte tillåts ha betalningsanmärkningar. Flexibla utbetalningar och kunnig support Vivus..