Betyg

Fördelar

  • Sms lån upp till 5000
  • Låna trots anmärkning

Besök nu

Låna pengar

Kredit365 - vårt omdöme

Kredit365, som ägs av Folkia, är en populär smslångivare på marknaden som erbjuder kunder enkla och smidiga lösningar om de är i behov av att låna lite extra pengar. Du kan nämligen endast låna max 5 000 kr hos denna långivare. En stor anledning till varför Kredit365 vuxit i kundernas ögon är kanske eftersom de accepterar betalningsanmärkningar och inte använder sig utav UC vid de kreditupplysningar som görs på kunderna. Kundtjänst finns tillgänglig alla dagar i veckan och Kredit365 är, precis som Folkia, medlemmar i SKEF.

Utbetalningar av lån

När det gäller legitimering vid en låneansökan kan du göra detta via BankID, sms eller telefonsamtal. Om du blivit beviljad ett lån hos Kredit365 innan klockan 13.00 en vardag så kan du räkna med att pengarna trillar in på ditt bankkonto under eftermiddagen samma dag mellan 15.00-17.00. Skulle du fått din ansökan beviljad efter klockan 13.00 har du pengarna följande arbetsdag och är det en fredag eller helg får du pengarna under måndagen.

Exakt hur snabbt du har pengarna på kontot beror på vilken bank du använder dig av och är du osäker kan du alltid kontakta Kredit365:s kompetenta kundtjänst och fråga vad som gäller.

Krav hos Kredit365

För att vara en lämplig kandidat hos Kredit365 måste följande krav uppfyllas:

  • Du måste vara minst 18 år gammal.
  • Du måste ha en inkomst på minst 20 000 kr/år.
  • Du måste vara en svensk medborgare.