SMS Lån

Dela

Om du behöver låna pengar riktigt snabbt ska du ta ett smslån eftersom det inte finns några andra lån på marknaden som du kan få utbetalt inom en timme eller två. Det finns inte heller några andra lån som är gratis. Ja, det finns faktiskt ett antal gratis smslån som du kan ta om du är ny kund. Så om du vill ha ett snabbt lån eller vill låna gratis är ett smslån något för dig.

Lånebelopp och lånetid

Ett smslån kan vara på alltifrån 500 kronor upp till 15000 kronor och har en lånetid på 14 – 90 dagar. De minsta smslånen brukar ha en lånetid på 14 – 30 dagar, de medelstora lånen en lånetid på 60 dagar och de större lånen en lånetid på 90 dagar. Ibland är lånetiden flexibel, inte minst när det gäller de medelstora smslånen. Om du vill ta ett gratis smslån brukar lånebeloppet ligga på 500 – 6000 kronor och ha en lånetid på 14 – 60 dagar.

Så snabbt är ett smslån

Det tar inte längre än en minut att fylla i en smslåneansökan eftersom ett sms lån är ett mycket okomplicerat lån. Du fyller enkelt i ditt personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress och det bankkontonummer som du vill få in pengarna på. Efter att du har gjort det skickar du iväg din ansökan och får oftast svar direkt på skärmen inom några sekunder, annars brukar man få svar inom en timme. När ditt smslån är beviljat kommer pengarna snart att finnas på ditt konto, det brukar högst ta någon timme. Om du har samma konto som smslångivaren kan du även få ditt smslån utbetalt på kvällar och helger.  När lånetiden börjar närma sig sitt slut betalar du för fakturan som du har fått hemskickad och sedan är den saken ur världen.

Vem kan ansöka?

Alla som är över 18 år kan ansöka om ett sms lån, men det finns långivare som har en åldergräns på 20 år och det finns de som har en 18 årsgräns på de mindre lånen och en högre åldergräns på de större lånen. Du bör också ha en årsinkomst på 24000 – 50000 kronor, men du behöver inte ha en fast anställning. Så även om du bara jobbar extra kan du alltså få låna. Hos vissa långivare kan även få ta ett smslån fast du har betalningsanmärkningar om din ekonomi förövrigt är ordnad.